fooldali allokep 001

Munkaruha gyártás Szeged, Revanstex Kft.

Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy szegedi megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Szeged és Környékén. Termékeink között megtalálható Munkaruha gyártás, munkaruházat, munkavédelmi cipő, bakancs, mellény, télikabát, munkaruházati póló. Számos kis- és nagy cégnek készítünk egyedi cégjelzéses munkaruhát.Munkaruha gyártás közül kertésznadrágok, kabátok, deréknadrágok, hozzá tartozó pólókkal, pulóverekkel, polár felsőkkel, illetve téli bélelt Munkaruha gyártás széles választékban. A munkaruhák, védőeszközök kiválasztásában aktív segítséget nyújtunk.

Szeged és környékén 2017-ben is kedvező áron kínáljuk termékeinket. Számos kis- és nagy cégnek készítünk egyedi cégjelzéses munkaruhát. A nálunk vásárolt termékeket feliratozzuk, egyedivé tesszük. A feliratozás, logózás történhet szitanyomással, illetve hímzéssel. Igény esetén a grafikai tervezésben, akár logó készítésében is segítséget nyújtunk.

Fő tevékenységünk: munkaruházat és munkavédelmi eszközök gyártása, forgalmazása. A legújabb fejlesztésű anyagokat használva biztosítsuk a Munkaruha gyártás nyomatainak minőségét. Feliratokat a Munkaruha gyártás mellett pólóra is vállalunk. Az általunk gyártott Munkaruha gyártás kizárólag minősített alapanyagból készül. Az általunk gyártott Munkaruha gyártás rendelkezik EK típustanúsítvánnyal. Munkaruha gyártás megrendelésnél nincs minimális tétel. Megrendelhető akár egy garnitúra Munkaruha gyártás vagy munkanadrág is.50 db feletti Munkaruha gyártás megrendelés esetén, egyedi árakat alakítunk ki. Értékesítőink személyesen felkeresik megrendelőinket, Munkaruha gyártás és védőeszköz mintáinkkal. Megkönnyítjük ezzel a termékek, alapanyagok kiválasztását. Ezután kerül sor a megrendelések felvételére.

A Munkaruha gyártás Szeged webáruházban kategóriák szerint találhatja meg a különböző munkaruházat, póló, bakancs, munkavédelmi cipő, és egyéb kiegészítőket. Nem kell végig járjon több szaküzletet mire mindent meg tud vásárolni. Itt egy helyen megtalálhat minden szükséges kiegészítőt, és mi segítünk abban, hogy Ön tetőtől talpig védőfelszerelésbe öltözzön.

Látogasson el Ön is a Munkaruha gyártás Szeged webáruházba, és vásárolja meg egyszerűen a szükséges felszereléseket!

Bármely felmerülő igény, vagy kérdés esetén állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.

Keresse Munkaruha gyártás Szeged szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Mindent egy helyen

Nem kell többet órákon keresztül üzletekbe rohangálnia!

Versenyképes ár

Mi gyártunk így az árunk mentes sok-sok kereskedelmi árréstől!

Válasszon fazont

Jól bejáratott fazonjainkkal lesz tökéletes a komfortérzet!

Válasszon színt

Készítse el az Önnek tetsző színösszeállítást és küldje el nekünk!

×